ΑΕΚ

"Μέσα" ο Μπαρμπόζα

"Μέσα" ο Μπαρμπόζα
Μπαρμπόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έκανε την ανατροπή ο Έλντερ Μπαρμπόζα και όλα δείχνουν πως θα παίξει κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (13/2, 19:30) στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ολοκληρώνει ο Έλντερ Μπαρμπόζα, όπως φάνηκε (και) στη σημερινή (10/2) προπόνηση, την μεγάλη ανατροπή του. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ανέβασε στροφές, "πίεσε" το πόδι του και έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάτι που σημαίνει πως αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικά απρόοπτο, ο Μπαρμπόζα θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι του Σαββάτου (13/2) με τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, η κρίσιμη μέρα για τον Πορτογάλο, ήταν η σημερινή. Από την στιγμή που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και το έβγαλε χωρίς να πονάει στο γόνατο, ο Γκουστάβο Πογέτ μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

"Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; ΟStoiximan.grπροσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακοςμε 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές γιαLiveστοιχηματισμοστην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία."

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ