ΑΕΚ

Μέσα ο Μπακασέτας, έξω ο Σιμόες

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κανονικά προπονήθηκε ο Τάσος Μπακασέτας και υπολογίζεται για το κυριακάτικο (14/01) ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ. Ατομικό έκανε ξανά ο Aντρέ Σιμόες που δύσκολα θα παίξει.

Από δυο… μέτωπα στο ιατρικό δελτίο περίμενε νεότερα ο Μανόλο Χιμένεθ στην σημερινή (12/01) προπόνηση. Όμως μόνο από ένα πήρε καλά μαντάτα. Ο Τάσος Μπακασέτας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Όπερ σημαίνει πως ο Ισπανός τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον διεθνή μεσοεπιθετικό, για το ματς της Κυριακής (14/1) με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε ο Μπακασέτας δεν έχει χάσει παρά μόνο τρεις προπονήσεις, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο. Κι από την στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρή ζημιά, ο παίκτης θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Χιμένεθ.

Αντίθετα όλα δείχνουν πως ο Αντρέ Σιμόες δύσκολα θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο κυριακάτικο ματς. Ο Πορτογάλος μέσος ούτε και στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Συνέχισε με ατομικό καθώς χρειάζεται προφανώς σταδιακή αύξηση των ρυθμών της δουλειάς, μετά την αποθεραπεία του από την θλάση. Και το πιθανότερο είναι πως ο Χιμένεθ δεν θα συμπεριλάβει τον Σιμόες στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ και θα περιμένει τον Πορτογάλο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας στη Λάρισα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ