ΑΕΚ

Μέσα ο Λιβάγια με Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας (7/2, 19:30) ο Μάρκο Λιβάγια, αλλά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του. Εκτός Μοράν και Χουλτ.

Οι μόλις δυο μέρες που μεσολάβησαν από το ντέρμπι της ΑΕΚ στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, μέχρι την αυριανή (7/2, 19:30) ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, μπορεί να είναι λίγες.

Όμως αποδείχθηκαν αρκετές, για να προλάβει να ξεπεράσει ο Μάρκο Λιβάγια τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Τουλάχιστον για να μπει καταρχήν στην αποστολή του ντέρμπι. Ο Κροάτης φορ που ταλαιπωρείται ακόμα και πριν το Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, την Τρίτη (6/2) έβγαλε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης.

Και ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να τον πάρει στην αποστολή, χωρίς όμως να είναι σίγουρο πως θα μπορέσει ο Λιβάγια τελικά να παίξει. Είναι κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εξ' ου και ο Χιμένεθ στην αποστολή έχει πάρει 19 ποδοσφαιριστές.

Κατά τα άλλα, ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Έρικ Μοράν, καθώς έχει και τον περιορισμό με την υποχρεωτική παρουσία δυο παικτών κάτω των 20 ετών. Επίσης εκτός είναι ξανά ο Χουλτ αλλά και ο Κλωναρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

ΕΚΤΟΣ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ

Ο Χιμένεθ κλήθηκε σήμερα να επιλέξει και τα ματς που θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αντρέ Σιμόες και του Μιχάλη Μπακάκη, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες. Ο Πορτογάλος χαφ δεν αγωνιστεί στο Κυριακάτικο (11/2) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Και ο Μπακάκης σ' αυτό της επόμενης αγωνιστικής, πάλι στο ΟΑΚΑ, με την Ξάνθη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ