ΑΕΚ

Μέσα ο Άρθο και ο Σουκουλίνι

Μέσα ο Άρθο και ο Σουκουλίνι
Τζεμπούρ Άρθο Μάνταλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Θέσαρ Άρθο και τον Σουκουλίνι, η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ - Προσπάθεια για αποφόρτιση στα Σπάτα. Φήμες για Φίλιπ.

Προφανώς και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων τα χαμόγελα επέστρεψαν και μάλιστα πλατιά, μετά τη νίκη επι του Παναθηναϊκού. Όμως από την αλλη μεριά, η κούραση των παικτών της ΑΕΚ είναι τεράστια. Στους περισσότερους από τους "κιτρινόμαυρους" πονάει ολόκληρο το κορμί από την καταπόνηση απ' αυτά τα τέσσερα ματς που έχουν δώσει μέσα σε διάστημα εννέα ημερών.

Πάντως περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν. Σήμερα (27/5) υπήρχε κανονικά προπόνηση στα Σπάτα, αποκλειστικά και μόνο για αποφόρτιση. Ωστόσο ο Νίκος Παναγιωτάρας επέλεξε και την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (29/5) με τον ΠΑΟΚ. Ο Θέσαρ Άρθο που δεν έπαιξε με τον Παναθηναϊκό λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, υπολογίζεται κανονικά. Ενώ ξανά στις επιλογές βρίσκεται ο Μπρούνο Σουκουλίνι. Αντίθετα, έμεινε και πάλι εκτός ο τραυματίας Βάργκας και ο τιμωρημένος πλέον Τζεμπούρ.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναλυτικά: Ανέστης, Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Μπακάκης, Ντίντακ, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Σουκουλίνι, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπουονανότε.

Ρουμανικό δημοσίευμα για Φίλιπ

Στο μεταξύ στην Ρουμανία μπλέκουν την ΑΕΚ με μεταγραφικό σενάριο με τον Στελιάνο Φίλιπ. Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, η Ένωση έκανε πρόταση στη Ντιναμό Βουκουρεστίου για τον 22χρονο αριστερό μπακ, η οποία απορρίφθηκε.

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ