ΑΕΚ

Μέσα ο Αλμέιδα, εκτός ο Χριστοδουλόπουλος με Βέροια

Μέσα ο Αλμέιδα, εκτός ο Χριστοδουλόπουλος με Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Ούγκο Αλμέιδα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Βέροια (17/09, 20:00), ενώ αντίθετα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έμεινε εκτός. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Τιμούρ Κετσπάγια.

Με τον Ούγκο Αλμέιδα, αλλά χωρίς το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θα ταξιδέψει την Παρασκευή (16/09) η ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Βέροια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ήδη από την χθεσινή (14/9) είχε φανεί πως ο Πορτογάλος επιθετικός, παρότι δεν έχει απαλλαγεί πλήρως από τις ενοχλήσεις στη μέση, δεν πρόκειται να χάσει το ματς του Σαββάτου (17/09). Και στη σημερινή (15/09) προπόνηση ο 32χρονος άσος ακολούθησε και πάλι κανονικά το πρόγραμμα, γι' αυτό και ο Τιμούρ Κετσπάγια τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Μάλιστα, εκτός απροόπτου θα βρίσκεται κανονικά και στην ενδεκάδα το παιχνιδιού. Αντίθετα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όπως αναμενόταν άλλωστε, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών ούτε στο ματς με την Βέροια. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος και γι' αυτό και θα μείνει στην Αθήνα. Το ίδιο και ο Κώστας Γαλανόπουλος, που ταλαιπωρείται εδώ και πολλές μέρες από γαστρεντερίτιδα.

Ο Κετσπάγια επέλεξε για την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στη Βέροια, τους: Ανέστη, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Ντίντακ, Ντίας, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Σιμόες, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Μάνταλο, Βάργκας, Ροντρίγκες, Πλατέλλα, Μπακασέτα, Αραβίδη, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ