ΑΕΚ

Μέσα ο Αλμέιδα, ατομικό ο Χριστοδουλόπουλος

Μέσα ο Αλμέιδα, ατομικό ο Χριστοδουλόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, όχι όμως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Οι προπονήσεις της εβδομάδας ξεκίνησαν χθες (13/9) με διπλό "πονοκέφαλο" για τον Τιμούρ Κετσπάγια. Και με τις ενοχλήσεις στη μέση του Ούγκο Αλμέιδα και με την αποθεραπεία από την θλάση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ήδη όμως από σήμερα (14/9), ο ένας εκ των δυο "πονοκεφάλων", έχει "γλυκάνει" για τον τεχνικό της ΑΕΚ. Οι ενοχλήσεις στη μέση του Αλμέιδα υποχώρησαν και έτσι ο Πορτογάλος φορ κατάφερε να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Βεβαίως ο παίκτης θα βρίσκεται και στις επόμενες μέρες υπό... παρακολούθηση για την πορεία της κατάστασης του τραυματισμού στη μέση. Αλλά εκείνο που φάνηκε σήμερα, είναι πως ο Αλμέιδα θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Κετσπάγια, για το ματς του Σαββάτου (17/9) με την Βέροια.

Αντίθετα οι πιθανότητες να προλάβει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος το παιχνίδι αυτό, έχουν μειωθεί δραματικά. Ακόμα και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Και η επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς, θα γίνει σταδιακα και όπως όλα δείχνουν με... ορίζοντα το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας απέναντι στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Επίσης για δεύτερη συνεχόμενη μέρα απουσίασε από τα Σπάτα ο Κώστας Γαλανόπουλος, που ταλαιπωρείται από μια ίωση.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ