ΑΕΚ

Μέσα Αλμέιδα, Ροντρίγκες και Γιόχανσον στην ΑΕΚ

Μέσα Αλμέιδα, Ροντρίγκες και Γιόχανσον στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κετσπάγια πήρε και τον Αλμέιδα και τον Ροντρίγκες στην αποστολή, αλλά και τον Γιόχανσον έβγαλε μεγάλο κομμάτι της τελευταίας προπονήσης

Μ' όλα τα... όπλα της πηγαίνει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της Πέμπτης (4/8) με την Σεντ Ετιέν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια πήρε στην αποστολή και τον Ούγκο Αλμέιδα και τον Πατρίσιο Ροντρίγκες αλλά και τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μέσος έβγαλε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης. Δεν έπαιξε καθόλου στο δίτερμα, καθώς ακόμα είναι εξασθενημένος από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Όμως όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται κανονικά στην βασική ενδεκάδα.

Επίσης ο Αλμέιδα μπήκε κανονικά στην αποστολή, το ίδιο και ο Ροντρίγκες. Πάντως ο Πορτογάλος φορ έπαιξε και πάλι κανονικά στο δίτερμα, ενώ ο Αργεντινός ήταν ξανά μπαλαντέρ. Κάτι που σημαίνει πως ο Ροντρίγκες είναι πιθανό να ¨κοπεί" τελευταία στιγμή, καθώς έτσι κι αλλιώς ο Κετσπάγια θα αναγκαστεί να αφήσει στην εξέδρα συνολικά τέσσερις παίκτες αφού στην αποστολή που ανακοίνωσε μετέχουν 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την Σεντ Ετιέν: Ανέστης, Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Μπακάκης, Ντίας, Γκάλο, Μπαρμπόζα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Αλμέιδα, Μπακασέτας.

Θολά νερά και... πέναλτι

Πάντως ως προς το αγωνιστικό πλάνο του Κετσπάγια, πάλι στο δίτερμα της Τετάρτης, θόλωσε τα νερά. Ανακαταμένες οι ομάδες στο διπλό, ειδικά από την μεσαία γραμμή και μπροστά. Στην ίδια ομάδα που ήταν ο Μπαρμπόζα και ο Βάργκας, έπαιζε στην κορυφή ο Αλμέιδα, αλλά έλειπε ο Μάνταλος.

Επομένως συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει, ως προς τις σκέψεις του Κετσπάγια κυρίως για τον σέντερ φορ. Πάντως μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες της ΑΕΚ εκτέλεσαν αρκετά πέναλτι, για παν ενδεχόμενο.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ