ΑΕΚ

Ανασύνταξη στην ΑΕΚ, αγωνία για Πατίτο

Ανασύνταξη στην ΑΕΚ, αγωνία για Πατίτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το ματς της Τούμπας, ο Ζοζέ Μοράις έδωσε ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ για τη Δευτέρα. Αγωνία για Πατίτο Ροντρίγκες μέχρι να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Με άδεια χέρια επέστρεψε από την Τούμπα η αποστολή της ΑΕΚ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (30/10). Και το κυρίαρχο συναίσθημα και στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές, ήταν η απογοήτευση αλλά και η οργή για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Παίκτες όπως ο Μάνταλος, που ήταν αρχηγός και είχε τις συζητήσεις με τον Σιδηρόπουλο ή ο Ντίντακ, που ήταν και ο πρωταγωνιστής στην τελευταία φάση, ήταν σε μεγάλη ένταση. Ενώ όλοι είχαν να λένε για την προσπάθεια που πήγε χαμένη. Ο Ζοζέ Μοράις αφουγκράστηκε το κλίμα και γι αυτό και έδωσε για σήμερα (31/10) ρεπό στους παίκτες του. Το πρώτο από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Παρόλο που το επόμενο ματς είναι με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο (5/11), ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε πως οι παίκτες του έχουν ανάγκη και από ψυχολογική αποφόρτιση αλλά και από ξεκούραση. Άλλωστε μέσα σε δυο εβδομάδες, έχουν δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Και εξ ου και το σημερινό ρεπό.

Αύριο (1/11) θα επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις και ο Μοράις θα περιμένει, εκτός των άλλων, να διαπιστώσει και σε τι κατάσταση βρίσκονται ο Πατρίσιο Ροντρίγκες και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Αργεντινός υπέστη μια κάκωση δεξιών οπισθίων μηριαίων και θα χρειαστεί να περάσουν 48 ώρες, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Μάλιστα όταν από τον πάγκο της ΑΕΚ είδαν το πόδι του Πατίτο να «κολλάει» στο χορτάρι, φοβήθηκαν πως ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Κάτι όμως που τελικά δεν φαίνεται να ισχύει. Όσο για τον Τσιγκρίνσκι, λόγω γαστρεντερίτιδας δεν έπαιξε στο ματς της Τούμπας και ο Μοράις θα περιμένει να υποχωρήσουν τα συμπτώματα για να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Μάτος στο 94' ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ
Ανέστης: "Χάσαμε από μια αδράνεια στην τελευταία φάση"
Μοράις: "Ας κρίνει ο κόσμος αν ήταν κόρνερ"
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Με Μάτος στο 94' ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ