ΑΕΚ

Μέρα Αρουαμπαρένα και… χαλάρωσης

Μέρα Αρουαμπαρένα και… χαλάρωσης

Κλείνει με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα ο κύκλος των επαφών της ΑΕΚ για υποψήφιο προπονητή. Το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ αλλάζει το πρόγραμμα της ομάδας.

Η ΑΕΚ αγωνιστικό ενδιαφέρον δεν έχει πλέον, παρόλο που εκκρεμεί μια τελευταία υποχρέωση στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Επομένως η επόμενη μέρα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ (0-0), διαμορφώνεται και ανάλογα. Η διοίκηση της ΑΕΚ επικεντρώνεται στην υπόθεση του νέου προπονητή, ενώ οι ποδοσφαιριστές έχουν πλέον την ευκαιρία να χαλαρώσουν, μετά από τον μίνι αγωνιστικό Γολγοθά τους.

Όσον αφορά το ζήτημα προπονητή, σήμερα (30/5) αναμένεται να κλείσει ο κύκλος των επαφών με υποψηφίους για τον πάγκο, με την συνάντηση με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα.

Μια συνάντηση που όπως έχει διαβάσει ήδη από το Sport24.gr, θα γίνει εκτός απροόπτου επί αθηναϊκού εδάφους. Μετά και το ραντεβού με τον Αργεντινό τεχνικό, θα γίνει μια σύσκεψη κορυφής, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα και βεβαίως θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Άλλωστε ο στόχος είναι, να έχει κλείσει το θέμα προπονητή, την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη. Ο Αρουαμπαρένα και ο Μοντανιέ, φαίνεται πως είναι τα δυο ισχυρά φαβορί, με τον Φινκ και το όνομα έκπληξη, να είναι… αουτσαίντερ.

Μόνο αποφόρτιση, όχι ξενοδοχείo

Την ώρα πάντως που η διοίκηση θα «φορτσάρει» προκειμένου να κλείσει νέο προπονητή, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Πλέον το αυριανό (31/5) παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη είναι αδιάφορο βαθμολογικά. Και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιεστούν περισσότερο οι παίκτες, που έτσι κι αλλιώς είναι φορτωμένοι με τεράστια κούραση από τα συνεχόμενα ματς.

Μάλιστα το σημερινό πρόγραμμα, θα είναι χαλαρό. Για το απόγευμα είναι προγραμματισμένη προπόνηση στα Σπάτα. Κυρίως για αποφόρτιση μετά το χθεσινό (29/5) παιχνίδι. Ενώ όσοι παίκτες θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο, δεν θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο, όπως συνηθίζεται την παραμονή ενός επίσημου αγώνα.

Θα πάνε κανονικά στα σπίτι τους. Και η αποστολή θα συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο την Τρίτη το μεσημέρι, για να αναχωρήσει το απόγευμα για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Δεδομένο είναι πως από την αποστολή θα υπάρχουν απουσίες. Ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα γίνει προπόνηση στα Σπάτα την Τετάρτη (1/5), ή θα φύγουν κατευθείαν οι ποδοσφαιριστές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ