ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Θα έχει το απόλυτο κουμάντο στην ΠΑΕ ο κ. Λυσάνδρου"

Μελισσανίδης: "Θα έχει το απόλυτο κουμάντο στην ΠΑΕ ο κ. Λυσάνδρου"
Μελισσανίδης-Μπάγεβιτς-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε στους υπαλλήλους της ΠΑΕ τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο. Το μήνυμα στήριξης και απάντηση του Λυσάνδρου

Πρώτη μέρα στο νέο του πόστο, ήταν η σημερινή για τον Μηνά Λυσάνδρου. Και τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρουσίασε στους υπαλλήλους ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κάτι που έχει την ιδιαίτερη σημασία του. Μάλιστα ο Μελισσανίδης έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης.

"Ο κ. Λυσάνδρου θα είναι το απόλυτο κουμάντο στην ΠΑΕ. Θέλω να τον στηρίξετε στα πρώτα του βήματα για την καλύτερη προσαρμογή και είναι ευκαιρία για όλους για ένα νέο ξεκίνημα και ακόμα πιο αποδοτική δουλειά. Ο κ. Λυσάνδρου είναι νέο στέλεχος σε ηλικία με πολύ καλή κατάρτιση και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει στο να πάμε ακόμα πιο καλά", τόνισε ο Μελισσανίδης, συστήνοντας τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο.

Από την άλλη μεριά ο Λυσάνδρου, πριν ξεκινήσει τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις και συνεργασίες με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, έστειλε και αυτός ένα σύντομα μήνυμα.

"Είναι τιμή η επιλογή στο πρόσωπό μου για μένα τόσο σημαντική θέση σε ένα μεγάλο club. Eίμαι τυχερός που παραλαμβάνω από τον κ. Δέδε που είχε απόλυτα επιτυχημένη θητεία και πιστεύω ότι όλοι μαζί σαν ομάδα θα πάμε την ΠΑΕ ακόμα πιο ψηλά με συνολική δουλειά. Υπολογίζω σε όλους σας. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να προετοιμάζουμε τα 90 λεπτά της Κυριακής. Και ο δικός μας ρόλος είναι εξίσου σημαντικός".

Παρών στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν και ο Αλέξης Δέδες, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους, πρώην πλέον, συνεργάτες του. Μάλιστα ήταν έντονα φορτισμένος συναισθηματικά. Ωστόσο εκείνο που έλεγε ο Μελισσανίδης, ήταν πως αποτελεί τιμή για την ΑΕΚ, το γεγονός πως ένα δικό της στέλεχος, φαίνεται να προορίζεται για μια θέση που θα συμβάλει στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μήνυμα Μελισσανίδη
Λεπτή κιτρινόμαυρη γραμμή
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ