ΑΕΚ

Μελισσανίδης σε Βράνιες: "Θα κοιτάς τους άλλους"

Μελισσανίδης σε Βράνιες: "Θα κοιτάς τους άλλους"

Δεν ήταν ένα φιλικό ραντεβού. Ούτε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε όρεξη για χαϊδέματα. Ο Όγκνιεν Βράνιες ένιωσε καλά ότι στην επόμενη στραβή, θα είναι αμείλικτος. Ούτε καν για να κόβει ξύλα...

Σιγά μην υποχωρούσε... Σιγά μην τον άφηνε να συνεχίσει μπαϊράκι και να περάσει το δικό του. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όντας πολύ θυμωμένος μετά την ενημέρωση ότι ο Βράνιες δεν έδωσε το παρών στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, δίχως να υπάρχει σχετική άδεια και εξοργισμένος όσο το θέμα έπαιρνε διαστάσεις με πληροφορίες από το Βέλγιο να παρουσιάζουν τον Βόσνιο να λέει "θέλω μόνο Άντερλεχτ", έδωσε μια εντολή: "Βρείτε τον και φέρτε τον σε μένα".

Το απόγευμα της Τετάρτης (17/1), ο Βράνιες παρουσιαζόταν ενώπιόν του, όπως η βρεγμένη γάτα. Με παθητική στάση και σάστισμα μπροστά στο ξεκαθάρισμα του "Τίγρη": "Η τρέλα είναι καλή αλλά και έχει όρια. Και σε μένα δεν περνάει γιατί έχω μεγαλύτερη. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει ότι θέλει όσο βρίσκεται στην ΑΕΚ. Δεν θα μου χαλάσεις τα αποδυτήρια".

Για τον Μελισσανίδη, η συμπεριφορά του Βόσνιου στόπερ ήταν δυνατό πλήγμα, καθώς ουδέποτε έκρυψε την αδυναμία του σε εκείνον. Ωστόσο χθες ήταν απόλυτος: "Έχεις συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο ακόμα. Εσύ επιλέγεις πώς θα το χειριστείς από εδώ και πέρα. Αν επαναληφθεί, υπάρχει κι άλλος δρόμος, να κοιτάς τους άλλους να παίζουν μέχρι το 2019, γιατί εγώ δεν σκοπεύω να σε πουλήσω, ούτε με 10 εκατομμύρια. Απαιτώ από εσένα πολλή δουλειά και λιγότερα λόγια". Εννοώντας προφανώς τα οπαδικά ποσταρίσματα.

Πλέον η "καυτή πατάτα" για τον χειρισμό του Βράνιες και των αλλοπρόσαλλων συμπεριφορών του, πέφτει στα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ. Εκείνος θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ (20/1, 19:30) το ερχόμενο Σάββατο, ή αν θα επιλέξει να τον αφήσει σιωπηρά εκτός αυτής, προκειμένου να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποια οπαδιλίκια; πρώτα το χρήμα
"Θέλει μόνο Άντερλεχτ ο Βράνιες"
"Μπλόκο" Μελισσανίδη σε Βράνιες
Δεν πήγε στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Βράνιες
Το φινάλε στην "υπόθεση Βράνιες" μπαίνει στα Σπάτα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ