ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Θα βγούμε μπροστά για να τελειώνει η ιστορία με την ΕΠΟ"

Μελισσανίδης: "Θα βγούμε μπροστά για να τελειώνει η ιστορία με την ΕΠΟ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη συνάντηση με τους Γιάννη Αλαφούζο και Λούμπος Μίχελ είπε χαρακτηριστικά ότι ο κόμπος της κατάστασης με την ΕΠΟ έχει φθάσει στο χτένι και η ΑΕΚ θα πρωτοστατήσει για την αλλαγή με κάθε κόστος.

Σταθερή στην πάγια θέση της για αλλαγή των δεδομένων που επικρατούν στην ΕΠΟ παρουσιάστηκε η ΑΕΚ, μέσω του Δημήτρη Μελισσανίδη, κατά τη συνάντηση με τους Γιάννη Αλαφούζο και Λούμπος Μίχελ, όσον αφορά στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνάντησης ότι "ο κόμπος έφθασε στο χτένι, η ΑΕΚ δέχεται τα πάντα, αλλά πρέπει αυτή η ιστορία με την ΕΠΟ να τελειώνει. Η ΑΕΚ θα πρωτοστατήσει σε αυτή την αλλαγή, με κάθε κόστος", κάτι το οποίο ανήγαγε σε "πάγια θέση της ΑΕΚ".

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι η Ένωση "έχει τιμωρηθεί δύο φορές και δεν έχει αντιδράσει, αλλά δε βάζει τη δική της ζημιά πάνω από αυτή που έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο", καθώς και ότι είναι η ομάδα εκείνη "η οποία έχει πληγεί περισσότερο", από τις κατά καιρούς αποφάσεις με την τελευταία, αυτή της ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Σαββίδης: "Δεν θα κατέβουμε στη ρεβάνς"

Σαββίδης: "Να δεσμευτούμε ενώπιον του πρωθυπουργού για καθαρό ποδόσφαιρο"

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ