ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Να πανηγυρίσουμε στην Αγιά Σοφιά τα επόμενα πρωταθλήματα"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μελισσανίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ευχήθηκε μετά τον τίτλο να πανηγυρίσει η ΑΕΚ κι άλλα πρωταθλήματα, αλλά στην Αγιά Σοφιά. Υποστήριξε, ακόμα, ότι οι νίκες με τον Ολυμπιακό ήταν κομβικές για την πρωτιά στη Super League.

Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2017-2018. Μετά τη νίκη (1-0) επί του Απόλλωνα Σμύρνης οι παίκτες της ΑΕΚ σήκωσαν την κούπα στην "κιτρινόμαυρη" Ριζούπολη και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ευχήθηκε να πανηγυρίσει τα επόμενα πρωταθλήματα η ομάδα του στο νέο γήπεδο, στην Αγιά Σοφιά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε μετά τη στέψη της πρωταθλήτριας ΑΕΚ στη Ριζούπολη:

"Δεν είναι δικαίωση. Η προσπάθεια τελείωσε, ήταν επιτυχημένη. Για όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τα παιδιά, για τον προπονητή, για τον κόσμο. Προσπάθησαν και πέτυχε το πρότζεκτ. Ύστερα από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα εφέτος. Όλοι είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Το γήπεδο για εμάς δεν είναι ένα πρωτάθλημα, είναι πολλά πρωταθλήματα. Η προσπάθεια συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Θέλω να πιστεύω ότι και αυτό έχει μπει στο δρόμο του και θα πανηγυρίσουμε εκεί τα επόμενα πρωταθλήματα, στο δικό μας γήπεδο, στην Αγιά Σοφιά.

Το διπλό στο Καραϊσκάκη και η ανατροπή του πρώτου γύρου πάλι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ήταν κομβικά. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι και τύχη. Και τύχη είχαμε, και καλή ομάδα, ήμασταν οργανωμένοι, σταθήκαμε σοβαροί χωρίς φανφάρες. Τα τελευταία πέντε χρόνια χτίζουμε, μια ομάδα δεν χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε κι άλλες δακρίσεις. Το μέλλον θα είναι καλό, θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φιέστα με γκολ του Αραούχο, 1-0 τον Απόλλωνα η ΑΕΚ
Χιμένεθ:"Θέλω να μείνω, ελπίζω ότι θα τα βρούμε"
Η χρυσή βίβλος των πρωταθλητών
Λαϊκή απαίτηση η παραμονή του Χριστοδουλόπουλου

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ