ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Ξεκινάει σύντομα το γήπεδο"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο και μίλησε σε φίλους της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου, τονίζοντας ότι άμεσα η άδεια θα είναι έτοιμη και θα ξεκινήσουν τα έργα. Πρώτα η ρεβάνς και μετά η ενίσχυση για την Ένωση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος πηγαίνει από νησί σε νησί με το σκάφος του, απολαμβάνοντας τις διακοπές του. Βέβαια, πάντα δέχεται... επισκέψεις από φίλους της Ένωσης που τον αναγνωρίζουν και θέλουν να του μιλήσουν.

Ο Μελισσανίδης βρίσκεται στη Μύκονο αυτές της μέρες και καθώς απολάμβανε το φαγητό του σε γνωστό εστιατόριο, μίλησε και σε φίλους της ομάδας που πήγαν κοντά του. Αυτό που τους είπε είχαν να κάνουν με το γήπεδο, ένα θέμα που καίει όλους τους φιλάθλους της ομάδας.

" Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα έχουμε νέα σύντομα. Θα πάρουμε την άδεια και αμέσως θα ξεκινήσουν τα έργα", φέρεται ότι τους είπε.

Μεταγραφές μετά την ρεβάνς

Εξάλλου, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ συνεχίζουν να συζητούν για μεταγραφές, ωστόσο το θέμα θα επανέλθει δυναμικά μετά τη ρεβάνς κόντρα στη Σεντ Ετιέν.

Η Ένωση πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Γαλλία κόντρα στην Σεντ Ετιέν και πλέον άπαντες έχουν ρίξει την προσοχή τους στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Οι Μπάγεβιτς και Ντε Μπαρτόλο συνεχίζουν να έχουν συζητήσεις σχετικά με τις μεταγραφές, ωστόσο οτιδήποτε και αν συμβεί θα συμβεί μετά το συγκεκριμένο ματς.

Η ΑΕΚ ήθελε ένα στόπερ, καθώς η μεταγραφή του Μπελκαρουί χάλασε, με το θέμα να επανέρχεται ξανά σε μερικές ημέρες από σήμερα, αν και οι Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος έδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν εξαιρετικά μεταξύ τους.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ