ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Η ΑΕΚ χωρίς γήπεδο, δεν έχει μέλλον"

Μελισσανίδης: "Η ΑΕΚ χωρίς γήπεδο, δεν έχει μέλλον"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ αλλά με το μυαλό στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας, έφυγε από το ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Από το Ολυμπιακό Στάδιο έφυγε με ενα πολύ πλατύ χαμόγελο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έμεινε απολύτως ικανοποιημένος απ' όσα είδε από την ΑΕΚ του Γκας Πογέτ. Αλλά το μυαλό του, βρίσκεται πάντα στην υπόθεση της κατασκευής του γηπέδου. Και ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε πως εκεί έχει πέσει όλο το βάρος, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

"Στο γήπεδο έχουμε ρίξει όλο το βάρος. Θέλω να πιστεύω ότι κι εκεί είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε κάποιες αντιδράσεις από τον δήμο. Πιστεύω όμως ότι με καλή θέληση θα το ξεπεράσουμε κι αυτό γιατί έχω πει επανειλημμένως ότι η ΑΕΚ χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δε ζητάμε τίποτα άλλο από το να κάνει αυτή η ομάδα το γήπεδό τη στον χώρο που ιστορικά της ανήκει" ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη, που αναφέρθηκε και στην αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ.

"Ευχαριστηθήκαμε ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή της. Ο χρόνος θα δείξει. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά έχουμε καιρό ακόμα. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ