ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και ανταγωνιστική ΑΕΚ"

Μελισσανίδης: "Γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και ανταγωνιστική ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης οριοθέτησε τους δυο στόχους της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια ενώ έκανε δώρο ένα ρολόι στον Μπάγεβιτς λέγοντας του "όλα με σένα δουλεύουν ρολόι".

Τους δυο στόχους της ΑΕΚ οριοθέτησε στην διάρκεια της λαμπερής γιορτής της ΑΕΚ ο ισχυρός άνδρας της "ένωσης" Δημήτρης Μελισσανίδης.

Με το που ανέβηκε στο βήμα και αφού ευχαρίστησε άπαντες για τα όσα έδωσαν αυτά τα δυο χρόνια προκειμένου η ΑΕΚ να βρεθεί και πάλι στην Super League μίλησε για τους δυο στόχους που θα έχει η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια.

Ο πρώτος εξ' αυτών είναι η κατασκευή στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και ο δεύτερος η ΑΕΚ να γίνει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα από την επόμενη κιόλας σεζόν.

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποστήριξε:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες, τους σπόνσορες αλλά πάνω απ' όλα τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για όλα αυτά που έκαναν αυτά τα δυο χρόνια και τη στήριξη. Περάσαμε την άγονη γραμμή και τώρα ελπίζω θα δούμε την ΑΕΚ του παρελθόντος.

Δυο είναι οι στόχοι μας. Πρώτο είναι να φτιάξουμε το γήπεδο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και εδώ θέλω να παρακαλέσω και από αυτό το βήμα το Υπουργείο να μας εκδώσει την άδεια.

Και ο δεύτερος στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που από την φύση της πρέπει να πρωταγωνιστεί".

Εν συνεχεία ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ να αναφέρει:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας που μας στηρίξατε στα δύσκολα αλλά τα καταφέραμε. Και πάνω απ' όλα τους παίκτες και το τεχνικό τιμ".

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πάνω στην σκηνή έκανε δώρο ένα ρολόι στον Ντούσαν Μπάγιεβιτς το οποίο το ονόμασε "η ώρα του αετού" ενώ είπε μιλώντας στον Σέρβο:

"Θέλω να σου κάνω δώρο αυτό το ρολόι όχι μόνο για αυτά τα δυο χρόνια αλλά συνολικά για την προσφορά σου στην ΑΕΚ γιατί όλα δουλεύουν ρολόι".

Μελισσανίδης: "Γήπεδο στη Φιλαδέλφεια και ανταγωνιστική ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Μπάγεβιτς θέλησε να ευχαριστήσει τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ για το δώρο του και τα καλά του λόγια λέγοντας:

«Πάντα πίστευα πως εσύ μπορείς να φτάσεις την ΑΕΚ στην κορυφή. Ήρθε η ώρα του Αετού μας, της ΑΕΚ! Ξέρω πόσο θέλεις να δεις την ΑΕΚ στην 1η θέση, να είναι πάντα ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε και θα είμαστε εκεί που θέλουμε όλοι».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ