ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Δεν βγάλαμε προπονητές λες και βγήκαν από το κομμωτήριο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μίλησε για τη στάση της ομάδας του. (VIDEO)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από ΟΑΚΑ με το χαμόγελο στα χείλη λόγω της νίκης της ομάδας του και φυσικά του τίτλου που βλέπει να έρχεται μετά από 24 χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στη στάση που κράτησε η ομάδα του ενώ μίλησε για την κατάσταση που βιώνει ο Παναθηναϊκός που είναι απαραίτητος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά είπε:

"Έχουμε πει να παίρνετε δηλώσεις από εκεί που πρέπει. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι καλή ανάσταση και καλό Πάσχα".

Ναι αλλά η ομάδα βρίσκεται κοντά στον τίτλο;
"Κάτσε ακόμα έχουμε λίγο ακόμα".

Πως την είδατε την ατμόσφαιρα;
"Η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε να είναι. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι μετά από αρκετά χρόνια, έχουμε λίγο ακόμα".

Είχε άγχος ο κόσμος πολλοί θυμήθηκαν τότε με τον Ιωνικό που επίσης η ΑΕΚ ήταν κοντά στον τίτλο;
"Άστα τώρα αυτά μην μπας εκεί".

Η ΑΕΚ πλησιάζει στο πρωτάθλημα, είστε αισιόδοξος για τον τίτλο;
"Νομίζω πρέπει να είμαστε πολύ κοντά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια, στο ποδόσφαιρο. Όλα γίνονται, θέλω να πιστεύω ότι είμαστε κοντά".

Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα σαν φαβορί αλλά είναι ένα βήμα από το να το κατακτήσει;
"Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια κανείς δεν ήταν φαβορί. Μέχρι πριν λίγες μέρες τέσσερις ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα. Αυτό είναι μοναδικό, αυτή είναι η διαφορά και έτσι πρέπει να συνεχίσει ".

Θα μας κάνετε και ένα σχόλιο για τον Παναθηναϊκό και τα όσα τραβάει;
"Ο Παναθηναϊκός τραβάει ανηφόρα αλλά είναι μεγάλη ομάδα. Νομίζω θα βρει τον δρόμο του και πρέπει να βρει τον δρόμο. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να υπάρχει στη κατηγορία είναι μεγάλο όνομα και είναι απώλεια γενικά για το ποδόσφαιρο".

Για τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο ποδόσφαιρο θα μας κάνετε ένα σχόλιο;
"Επειδή πολλά λέγονται και συζητιούνται η ΑΕΚ δεν έχει δημιουργήσει τίποτα. Η ΑΕΚ μπήκε να παίξει το παιχνίδι. Το ξερετε καλύτερα απ' όλους οι παίκτες της ΑΕΚ κοιμήθηκαν με -5 και χωρίς κόσμο και ξύπνησαν με -2 και κόσμο, δεν είπαμε τίποτα, μπήκαν και έπαιξαν.

Έγινε αυτή η φάση εγώ δεν θα πω τι είναι, αν είναι οφσάιντ ή δεν ήταν, 50-50 ήταν και το έδωσε. Εγώ τι έπρεπε να πω στο Κύπελλο που ήταν τρία μέτρα οφσάιντ έπρεπε να μπουκάρουμε και εμείς μέσα. Ήταν μια κακή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα ούτε με καρότσια βγάλαμε προπονητές, ούτε βάλαμε στους προπονητές μας βάλαμε δίχτυ λες και βγήκαν από το κομμωτήριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ