ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Κερδίσαμε τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες"

Μελισσανίδης: "Κερδίσαμε τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες"
Μελισσανίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά "τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες". Διαβάστε αναλυτικά...

Πανευτυχής και για τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά και για το γεγονός πως δεν έγιναν παρατράγουδα, ήταν μετά την λήξη του ντέρμπι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ενώ ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, αναφερόμενος σ' όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα, δώσαμε χαρά στον κόσμο και συνεχίζουμε. Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι, ένα κανονικό ντέρμπι και νίκησε η ομάδα μου. Ο κόσμος έδωσε πραγματικά εξετάσεις και όπως είδατε δεν έγινε το παραμικρό. Όλα πήγαν καλά, κερδίσαμε, είμαστε όλοι είμαστε χαρούμενοι. Δεν ήταν νίκη-απάτη. Μετά από τόσο καιρό και ο κάθε ΑΕΚτζής αισθάνεται κάπως διαφορετικά. Η νίκη αυτή μας χρειαζόταν για τη συνέχεια.

Όλοι το βλέπουν. Μόνο εσείς έχετε μούγγα, οι δημοσιογράφοι. Δεν τα βλέπετε τι γίνεται; Περιμένετε να σας τα πω εγώ; Σήμερα η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάξουμε όσοι το αγαπάμε πραγματικά. Θα παλέψουμε να φύγουν αυτές οι γκρανκάσες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ