ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Αν είναι ανθρωποφάγοι και Μάο - Μάο ας τολμήσουν"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μελισσανίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρωτήθηκε αν ανησυχεί για τη δικαστική απόφαση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που δεν έχει εκδοθεί και ξέσπασε. "Γιατί να ανησυχήσω; Θα τρελαθούμε τελείως; Ούτε στους Μάο - Μάο" υποστήριξε...

Το αφεντικό της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, μίλησε στους δημοσιογράφους λίγη ώρα μετά το 2-0 της Ένωσης απέναντι στον Λεβαδειακό, που χαρίζει τίτλο στην ομάδα του. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη δικαστική απόφαση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που δεν έχει εκδοθεί και ξέσπασε.

Αρχικά ανέφερε: " Είναι δίκαιο αυτό που έγινε, για το ποδόσφαιρο που παίξαμε όλο το χρόνο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Για να είμαι ειλικρινής, περιμέναμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στο νέο μας γήπεδο, αλλά το πήραμε πιο νωρίς. Προσπαθούμε, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, είμαστε σε καλό δρόμο. Μετά από τόσο καιρό αυτός ο κόσμος άξιζε να πάρει αυτή τη χαρά. Είναι πολλά τα χρόνια για αυτή την ιστορική ομάδα χωρίς να πάρει πρωτάθλημα. Ήρθαν από όλη την Ελλάδα".

-Για το αν τον φοβίζει τίποτα:

"Τι να με φοβίζει;".

-Για το αν ανανεώσει ο Λάζαρος:

"Ό,τι είναι να γίνει, δεν θα το πούμε στις τηλεοράσεις. Δεν το συνηθίζουμε. Ό,τι πρέπει να κάνουμε, θα το κάνουμε".

-Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος:

"Εγώ τι δικαιωμένος να αισθάνομαι. Δικαιωμένα είναι τα παιδιά και οι προπονητές. Αυτοί δημιούργησαν αυτό το ωραίο σύνολο".

-Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν ήταν συνεχώς πρώτη στο πρωτάθλημα και για το αν πίστεψε στην ανατροπή:

" Δεν υπήρξαμε πολύ πίσω στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ήταν 3-4 ομάδες που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το όμορφο. Μακάρι να είναι έτσι και του χρόνου".

- Για το αν γίνουν ακριβές μεταγραφές και μεταγραφές αεροδρομίου:

"Αυτά δεν είναι να τα λέμε τέτοια μέρα. Ούτε για μεταγραφές και αεροδρόμια και σαχλαμάρες".

-Για τις δικαστικές αποφάσεις:

"Είναι αστεία πράγματα. Μετά από 30-40 μέρες και να μην έχουν βγάλει τις αποφάσεις...".

-Για το αν ανησυχεί;

"Γιατί να ανησυχήσω; Θα τρελαθούμε τελείως; Ούτε στους Μάο - Μάο. Η ΑΕΚ πήγε να παίξει μπάλα και μπήκαν και το διέκοψαν. Μόνο Μάο - Μάο. Αν είναι ανθρωποφάγοι και Μάο - Μάο ας τολμήσουν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ