ΑΕΚ

Μεγάλο deal ετοιμάζει o Τίγρης!

Μεγάλο deal ετοιμάζει o Τίγρης!
INTIME SPORTS

Τους Ντε Μπλάσις, Κουρμπέλη, Μπακασέτα θέλει να φέρει πακέτο στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Προχωρημένες οι συζητήσεις, πακέτο απόκτησης αντί 2 εκατ. ευρώ!

Θυμίζουμε (για τυχόν διαψεύσεις) ότι στο Sport24.gr, διαβάσατε αποκλειστικά και πριν από οπουδήποτε αλλού για τις προσθήκες στο ρόστερ των Ανέστη, Αραβίδη, Κολοβέτσιου και Μπακάκη. Το deal είναι σε εξέλιξη…

Την ΑΕΚ που θα ανέβει τρένο στην Σούπερ Λίγκα αλλά και θα χτίσει σε στέρεες βάσεις την αντεπίθεσή της ετοιμάζει πυρετωδώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, (μέσα από το οποίο ενημερωθήκατε πρώτοι για τις αποκτήσεις των Ανέστη, Αραβίδη, Κολοβέτσιου και Μπακάκη) ο Τίγρης ετοιμάζει ένα απίστευτο deal

Συγκεκριμένα προσβλέπει στην απόκτηση των Ντε Μπλάσις, Κουρμπέλη και Μπακασέτα, ποδοσφαιριστών οι οποίοι καιρό τώρα έχουν προκριθεί ως εξαιρετικές υποθέσεις από τους τρεις ανθρώπους που εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις για την ΑΕΚ της επόμενης ημέρας και συγκεκριμένα τους Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Δέλλα!

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ μας επισημαίνουμε ότι οι δύο πλευρές έχουν εκτεταμένες επαφές καιρό τώρα για την μετακίνηση των τριών παικτών στην Ένωση και ως συμπέρασμα προκύπτει η απόκτηση και των τριών αντί ποσού το οποίο θα αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ!

Εξυπακούεται ότι μία τέτοια κίνηση δεν είναι εύκολο να ανακοινωθεί τώρα που ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε διαδικασία πλέι-οφ και έχει ανάγκη από την απόλυτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του, ειδικά των Κουρμπέλη και Ντε Μπλάσις οι οποίοι ήταν μόνιμα στελέχη της ομάδας (ο Μπακασέτας αγωνίστηκε ως δανεικός στον Άρη).

Ωστόσο το Sport24.gr, επισημαίνει ότι ανάλογο ενδιαφέρον για τους Ντε Μπλάσις και Κουρμπέλη έχει δείξει και ο Ολυμπιακός.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ