ΑΕΚ

Με τον Δέδε της UEFA "ενισχύθηκε" η ΑΕΚ

Με τον Δέδε της UEFA "ενισχύθηκε" η ΑΕΚ

Ενόψει της επανασύστασης της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αναδιοργάνωσης της εταιρείας, το ποδοσφαιρικό τμήμα του δικεφάλου ανακοίνωσε την πρόσληψη του νέου Γενικού διευθυντή του τμήματος και γενικά της εταιρείας με τη νέα της μορφή, Αλέξη Δέδε. Παραιτήθηκε ο Γιώργος Ρόκας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωση την παραίτηση του κ. Γιώργου Ρόκκα, από Γενικό Διευθυντή και παράλληλα τον αντικατάσταση του από το μέχρι πρότινος στέλεχος της UEFA, κ. Αλέξη Δέδε.

Ο κ. Δέδες αποτελεί «μεταγραφή» από την UEFA, της οποίας ήταν στέλεχος τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει περάσει επί σειρά ετών από την ΕΠΟ αλλά και την Superleague . Ο Γιώργος Ρόκκας που κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή μέχρι και σήμερα υπέβαλε την παραίτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα στον Δέδε με αυξημένες αρμοδιότητες θα βρίσκεται η κ. Αγγελική Αρκάδη (Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δ. Σχέσεων), που αναλαμβάνει και χρέη αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της επανασύστασης της ΠΑΕ ΑΕΚ και ενόψει της αναδιοργάνωσης της εταιρίας ανακοινώνονται τα παρακάτω :

Ο κ. Γιώργος Ρόκκας υπέβαλε τη παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΑΕΚ. Η Διοίκηση του Συλλόγου τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα που αγαπάει και που θα είναι δίπλα της. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Τη θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Αλέξης Δέδες, μέχρι σήμερα Στέλεχος της UEFA (με πολύχρονη προϋπηρεσία στην ΕΠΟ και τη S. League) ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ και παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε στην Ευρωπαική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
Χρέη Αναπληρώτριας Γ. Διευθύντριας θα εκτελεί η κ. Αγγελική Αρκάδη – Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δ. Σχέσεων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ