ΑΕΚ

Με το ίδιο πλάνο η "Ένωση"

Με το ίδιο πλάνο η "Ένωση"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας πραγματοποίησε στην προπόνηση (21/9) άσκηση τακτικής και προχώρησε σε δύο αλλαγές σε σχέση με όσα έδειξε στην προηγούμενη, ωστόσο δεν αλλάζει πλάνο.

Την προσεχή Τετάρτη ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Κομοτηνή στις 16:30 για το Κύπελλο Ελλάδος και ο "Κολοσσός" έδειξε από χθες (20/9) κιόλας τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει.

Στη σημερινή προπόνηση όμως ο τεχνικός του Δικεφάλου προχώρησε σε δύο αλλαγές σε σχέση με χθες, τοποθετώντας τον Σαρρή αντί του Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας και τον Γροντή αντί του Πατευράκη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αυτό όμως συνέβη για λίγο, αφού στη συνέχεια τόσο ο Πεταυράκης, όσο και ο Λαμπρόπουλος επέστρεψαν στις θέσεις του και όπως φαίνεται ο Δέλλας δε θα προχωρήσει σε αλχημείες.

Οι υπόλοιπες θέσεις δε θα αλλάξουν, με τον Ανέστη να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο να είναι τα δύο στόπερ και τους Μπακάκη και Πεταυράκη να παίρνουν θέση στα μπακ.

Στη μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου, ενώ ο Μάνταλος θα έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Αιχμή του «δόρατος» θα αποτελέσει ο Αραβίδης, με τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα να αγωνίζεται αριστερά και δεξιά στα φτερά.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ