ΑΕΚ

Με ρόμβο και Κατσικοκέρη στην αποστολή

Με ρόμβο και Κατσικοκέρη στην αποστολή
INTIME SPORTS

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα βασικών ποδοσφαιριστών και αναμένεται να παρατάξει τον αγαπημένο του ρόμβο απέναντι στην Βέροια

Ο Μιχάλης Παυλής δούλεψε στο γυμναστήριο και δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί για αυτό ο Έβαλντ Λίνεν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε Σταματή και Κατσικοκέρη για το ποιος από τους δύο θα πάρει θέση στην αποστολή της Ένωσης για τον «"τελικό" με την Βέροια.

Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στη επιλογή του Κατσικοκέρη καθώς ο Έλληνας επιθετικός δείχνει ανεβασμένος τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις. Παρ’ όλα αυτά και ο Σταματής (είχε σκοράρει στον πρώτο γύρο απέναντι στην Βέροια) είναι μία αξιόπιστη λύση για την επίθεση της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ένα ακόμα ματς εκτός 18άδας έμεινε ο Γιάννης Καραλής, ενώ από την κερκίδα θα δει τον αγώνα και ο Θωμάς Τσίτας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Ρίκκα, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Βαλεντίνος Βλάχος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Τσούπρος, Μητρόπουλος,Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ