ΑΕΚ

Με Βράνιες στο Βέλγιο η ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports)
Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπριζ. Μέσα και ο Γκάλο, εκτός ο Μπακασέτας. Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές.

Την Πέμπτη (17/8, 21.45) η ΑΕΚ κοντράρεται στο Βέλγιο με τη Μπριζ, στον πρώτο αγώνα για τα playoffs του Europa League. Μετά την προπόνηση της Τρίτης (15/8), ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο εκτός έδρας ματς.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Όγκνιεν Βράνιες ανέβασε ρυθμούς στις προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα. Γι αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ, συμπεριέλαβε κανονικά τον Βόσνιο στόπερ, στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Βέλγιο. Άλλωστε ο Βράνιες έχει στη διάθεση του και την αυριανή (16/8) τελευταία προπόνηση επί βελγικού εδάφους, για να μπορέσει να τεστάρει οριστικά το πόδι του.

Πάντως ο Χιμένεθ πήρε στην αποστολή και τον νεαρό Γιαννούτσο, για να έχει μια ακόμα επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Επίσης στο Βέλγιο θα ταξιδέψει και ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε. Αντιθέτως ο Τάσος Μπακασέτας δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητας του και θα μείνει στην Αθήνα, όπως και οι τραυματίες Γιακουμάκης, Τζανετόπουλος και Λαμπρόπουλος.

Οι επιλογές του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Ανέστης, Τσιντώτας, Ντούνης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιαννούτσος, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αλμέιδα, Λιβάγια.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης αεροπορικώς για την Οστάνδη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μπριζ, όπου θα προπονηθεί στις 20.00 τοπική ώρα (21.00 ώρα Ελλάδας).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ