ΑΕΚ

Με Βράνιες κόντρα στην Γάνδη η ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα της ΑΕΚ με την Γάνδη στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη (19/7, 21.00). Διαθέσιμος ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ενισχυμένη θα είναι η ΑΕΚ στο φιλικό παιχνίδι με τη Γάνδη στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη (19/7, 21.00). Ο Όγκνιεν Βράνιες που προερχόταν από τραυματισμό, έκανε κανονικό πρόγραμμα και τη Δευτέρα και την Τρίτη, και έτσι είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Εκτός αποστολής χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα έμεινε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, όπως και όλοι οι μικροί της Κ20 που συμπλήρωναν την αποστολή της Ενωσης στην Πολωνία.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Βινίσιους, Λόπες, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Γιακουμάκης, Αλμέιδα, Λιβάγια.

Αυτό είναι το τελευταίο ματς της Ένωσης πριν από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Τρίτη (25/7, 20.30), στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ