ΑΕΚ

Με Βράνιες κόντρα στη Λαμία

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λαμία (27/01, 19:30), με τον Όγκνιεν Βράνιες να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στους "εκλεκτούς" του Ισπανού τεχνικού. Εκτός ο τιμωρημένος Αραούχο, καθώς κι οι Τσιγκρίνσκι, Κονέ.

Η παρουσία του ονόματος του Όγκνιεν Βράνιες στην λίστα με τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το αυριανό (27/1) ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, φαίνεται πως είναι η απόδειξη πως το θέμα με τον Βόσνιο θεωρείται λήξαν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε τον παίκτη στις επιλογές του κι όλα δείχνουν πως θα τον ξεκινήσει και στη βασική ενδεκάδα, με δεδομένο πως αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για ξεκούραση, τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Μάλιστα εκτός από τον Ουκρανό, ο Χιμένεθ θα ξεκουράσει με Λαμία και τον Παναγιώτη Κονέ. Κατά τα άλλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Αραούχο, αλλά και ο τραυματίας Τσόσιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Λόπες, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μασούντ, Λιβάγια, Γιακουμάκης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ