ΑΕΚ

Με Βράνιες και χωρίς Αραβίδη στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Με Βράνιες και χωρίς Αραβίδη στο Αγρίνιο η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μοράις επέλεξε την αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό και η απουσία του Αραβίδη από αυτή έχει την σημασίατης.

Η ισοπαλία στη Λεωφόρο μπορεί να μην άλλαξε το κλίμα στα Σπάτα, που παραμένει... περίεργο, όμως δεν έφερε ραγδαίες εξελίξεις ως προς τον προπονητή. Ο Ζοσέ Μοράις κέρδισε χρόνο στον πάγκο και σήμερα (16/1) δούλεψε με τους παίκτες του, για το ματς με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη (18/1).

Αγωνιστική δοκιμή ο Πορτογάλος τεχνικός φυσικά και δεν θα μπορούσε να κάνει, καθώς μόλις χθες (15/1) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έπαιξαν ματς και μάλιστα ντέρμπι. Ωστόσο μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μοράις έκανε την επιλογή της αποστολής που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Η επιστροφή του Βράνιες, που εξέτισε την ποινή του, ήταν αναμενόμενη. Όμως από την άλλη μεριά, ο αποκλεισμός του Αραβίδη, είναι επιλογή που έχει το ενδιαφέρον της. Ο επιθετικός της ΑΕΚ πλέον εξετισε την ποινή του και έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ωστόσο το γεγονός πως ο Μοράις τον άφησε εκτός αποστολής, ενδεχομένως εχει την σημασία του, ως προς το μέλλον του παίκτη στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το Αγρίνιο: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ