ΑΕΚ

Με Βράνιες, αλλά χωρίς Σιμόες κόντρα στην ΑΕΛ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ (20/01, 19:30), στην οποία συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Όγκνιεν Βράνιες, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Αντρέ Σιμόες λόγω ανετοιμότητας.

Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ (20/01, 19:30) συμπεριλήφθηκε ο Όγκνιεν Βράνιες, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην δίνει συνέχεια στο πειθαρχικό παράπτωμα του Βόσνιου αμυντικού.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Αντρέ Σιμόες που ναι μεν επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μέσα στην εβδομάδα, αλλά ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του λόγω των επικείμενων σημαντικών παιχνιδιών.

Μοναδικός απών λόγω τραυματισμού είναι ο Ούρος Τσόσιτς, που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στη διάθεση του Χιμένεθ για το ματς με τους "βυσσινί".

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Μοράν, Κονέ, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Λιβάγια, Αραούχο, Γιακουμάκης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ