ΑΕΚ

Με βασικούς τους τρεις "νέους" η ΑΕΚ

Με βασικούς τους τρεις "νέους" η ΑΕΚ
Αλμέιδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του φιλικού με τα Τρίκαλα την Τετάρτη τον Αλμέιδα, τον Ροντρίγκες και τον Ντίας.

Ακόμα και αν δεν είχε κλειστεί εδώ και πολύ καιρό το αυριανό (10/8) φιλικό της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είχε ζητήσει να γίνει. Όχι για πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά προκειμένου να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στο πόδια τους, νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Γι αυτό και όπως φάνηκε στο δίτερμα της σημερινής (9/8) τελευταίας προπόνησης πριν η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρήσει για τα Τρίκαλα, ο Κετσπάγια σκοπεύει να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα, τρεις από τους "νέους" στην ομάδα. Ο Ούγκο Αλμέιδα, ο Πατρίσιο Ροντρίγκες και ο Μανουέλ Ντίας, θα κάνουν ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα της Ένωσης, έστω και σε φιλικό ματς. Μάλιστα για τον Αργεντινό εξτρέμ αυτά θα είναι τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά, με την φανέλα της ΑΕΚ. Αντίθετα ο Πορτογάλος φορ, έχει παίξει ως αλλαγή και με την Σεντ Ετιέν και στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού. Ενώ και ο Ουρουγουανός μπακ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε δυο φιλικά.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση και θα διανυκτερεύσει στα Τρίκαλα.

* Έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ η έκθεση του παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ για την ρεβάνς με την Σεντ Ετιέν. Υπάρχουν κολακευτικές αναφορές για το οργανωτικό κομμάτι και την συνεργασία με την ΑΕΚ. Όμως υπάρχουν καταγεγραμμένα και τα καπνογόνα που άναψαν από την κερκίδα και ως εκ τούτου περιμένει την Ένωση χρηματικό πρόστιμο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ