ΑΕΚ

Με Βάργκας στην αποστολή

Με Βάργκας στην αποστολή
Μάνταλος Βάργκας Πλατέλλας INTIME SPORTS

"Πλήρωσε" ακριβά την αποβολή του στο ματς με τον Αστέρα ο Ρόναλντ Βάργκας, αλλά επέστρεψε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Καλλονή.

Είναι αλήθεια πως η αποβολή του Ρόναλντ Βάργκας στο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν μια απερίσκεπτη ενέργεια αλλά και έπαιξε μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα. Όμως ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός "πλήρωσε" ακριβά αυτό που έκανε. Αφενός τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή με τρεις αγωνιστικές και αφετέρου από την ΑΕΚ με 12 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

Τα χρήματα θα τα πληρώσει, ενώ την τιμωρία του την εξέτισε με Πανθρακικό, Παναιτωλικό και Πανελευσινιακό. Και ως εκ τούτου έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψει στην αποστολή της ΑΕΚ. Ο Γκας Πογέτ συμπεριέλαβε στις επιλογές του για το αυριανό (6/12) ματς με την Καλλονή, τον Βενεζουελάνο. Άλλωστε μετά και την απολογία του παίκτη στη διοίκηση και την μεταμέλεια του, το θέμα θεωρείται λήξαν.

Κατά τα άλλα η αποστολή, δεν έχει εκπλήξεις, με τον Δημήτρη Ανάκογλου πλέον να παραμένει σταθερά για τρίτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος, εκτός επιλογών Πογέτ. Η αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός της ΑΕΚ: Μπαρόχα,Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ