ΑΕΚ

Με Βάργκας και Μάνταλο η αποστολή της ΑΕΚ

Με Βάργκας και Μάνταλο η αποστολή της ΑΕΚ
Μάνταλος Κρισάντους INTIME SPORTS

Αν και θα έχουν μόλις δυο προπονήσεις στα πόδια τους οι Βάργκας και Μπαρόχα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπως και ο Μάνταλος που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Σταθερός στη συνήθεια που έχει καθιερώσει, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε από την Παρασκευή (11/9) την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (13/9) με τον ΠΑΣ. Κανονικά στις επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ βρίσκονται τόσο ο Ρόναλντ Βάργκας όσο και ο Αλάιν Μπαρόχα, παρόλο που θα προλάβουν να κάνουν μόνο δυο προπονήσεις μέχρι το ματς. Ωστόσο το ερώτημα είναι αν θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα.

Επίσης κανονικά στην αποστολή είναι και ο Πέτρος Μάνταλος, που δεδομένα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής. Μάλιστα θα είναι και τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά σε επίσημο ματς, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο Δέλλας επέλεξε συνολικά 20 ποδοσφαιριστές: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπουονανότε, Κρισάντους.

Έφτασε λίγο πριν τις 10 χιλιάδες

Τελευταία μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ ήταν η σημερινή. Και όταν τα ταμεία έκλεισαν, ο τελικός απολογισμός έφτασε στις 9832. Προφανώς και με βάση τα δεδομένα της εποχής στην ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι. Γι αυτό και έγραψαν στην σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook μήνυμα για «9832 ευχαριστώ».

Από την άλλη μεριά αναγνωρίζουν πως το γεγονός πως δεν έγινε μια μεταγραφική κίνηση της τελευταίας στιγμής για την περαιτέρω ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, ενδεχομένως «πάγωσε» την κίνηση των τελευταίων ημερών. Και τελικά οι κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν, δεν ξεπέρασαν τις δέκα χιλιάδες.

Επαγγελματίας ο Κυριαζής

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ έως το 2019 υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ20 Αντώνης Κυριαζής. Ο γεννημένος στις 14/4/1997 κεντρικός επιθετικός είχε παίξει ποδόσφαιρο στις σχολές ποδοσφαίρου Δομάζου και Καρούλια και στον Πήγασο Πατησίων, πριν βρεθεί το 2006 στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Επίσης, έχει συμμετοχές στις μικτές ομάδες Αθηνών όλων των ηλικιών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ