ΑΕΚ

Με Τσόσιτς και Λαμπρόπουλο στη Μόσχα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με 21 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει την Τρίτη (1/8) το πρωί η ΑΕΚ στη Ρωσία για τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής δεν προέκυψαν στον Μανόλο Χιμένεθ. Ούτε απρόοπτα στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Ούρος Τσόσιτς προπονήθηκε κανονικά και την Δευτέρα (31/7) και ως εκ τούτου ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε κανονικά τον Σέρβο στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (1/8) για την Μόσχα.

Επίσης την θέση του τραυματία Γκάλο, πήρε ο Βινίσιους ντε Φρέιτας. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Όμως η ΑΕΚ θα πάει… ενισχυμένη στην Μόσχα, καθώς ζήτησε να ακολουθήσει την αποστολή και Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μόνο για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Άλλωστε ο Έλληνας στόπερ ήταν στο πλευρό των συμπαικτών του, παρόλο που δεν μπορούσε να βοηθήσει και στον τελικό του κυπέλλου τον περασμένο Μάη.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος μπορεί να έχει ανεβάσει τις τελευταίες μέρες στροφές, αλλά ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Μάλιστα στην προχθεσινή προπόνηση είχε και έναν μικροτραυματισμό πάνω σε μονομαχία, χωρίς να είναι πάντως κάτι σοβαρό. Ωστόσο ο Μπακασέτας ακόμα χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του. Επίσης στην Αθήνα θα μείνει και ο Βασίλης Μπάρκας, που είναι τραυματίας στο χέρι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία την Τρίτη (1/8) στις 9.00 το πρωί «πετάει» για την Μόσχα για την ρεβάνς της Τετάρτης (2/8) με την ΤΣΣΚΑ: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Βινίσιους, Τσόσιτς, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Τρίστασον, Αλμέιδα, Λιβάγια, Γιακουμάκης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ