ΑΕΚ

Με Τσόσιτς αριστερό μπακ κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, με τον Ούρος Τσόσιτς να επιλέγεται για το αριστερό άκρο της άμυνας και τον Άρνορ Τρίστασον να παίρνει φανέλα βασικού. Στον πάγκο ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Με σύστημα 4-2-3-1, τον Ούρος Τσόσιτς αριστερό μπακ, τον Τάσο Μπακασέτα ως επιτελικό μέσο και τον Άρνορ Τρίστασον βασικό παρατάσσεται η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα αποτελείται απ' τους: Τσιντώτα, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο, Τσόσιτς, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτα, Τρίστασον, Χριστοδουλόπουλο και Αραούχο.

Στον πάγκο για την Ένωση: Ανέστης, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Ροντρίγκες, Γιακουμάκης.

Με Τσόσιτς αριστερό μπακ κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας

Εκτός 18άδας έμεινε την τελευταία στιγμή ο Όγκνιεν Βράνιες. Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχάλης Μπακάκης, Έλντερ Λόπες, Αντρέ Σιμόες, Πέτρος Μάνταλος, Μάρκο Λιβάγια για λόγους ξεκούρασης. Παράλληλα, απόντες είναι οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Παναγιώτης Κονέ που δεν βρίσκονται ακόμα στο 100% και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ