ΑΕΚ

Με Τσόσιτς, αλλά χωρίς Βράνιες, Αϊντάρεβιτς κόντρα στον Ατρόμητο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ούρος Τσόσιτς για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (23/10, 19:30), ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Όγκνιεν Βράνιες, αλλά κι οι Άρνορ Τρίστασον, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς για λόγους τακτικής.

Την απουσία του Όγκνιεν Βράνιες από το αυριανό (23/10) παιχνίδι με τον Ατρόμητο λόγω τιμωρίας, ο Μανόλο Χιμένεθ την γνώριζε εδώ καιρό. Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός την… επέλεξε. Όμως σήμερα (22/10) πιστοποιήθηκε η παρουσία του Ούρος Τσόσιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Έτσι ήρθαν σε… ισορροπία οι επιλογές του Χιμένεθ για το κέντρο της άμυνας. Άλλωστε πλέον είναι ετοιμοπόλεμος και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο Τσόσιτς επέστρεψε κανονικά καταρχάς στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο και ενδεχομένως θα είναι και στην ενδεκάδα. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε και πάλι για λόγους τακτικής ο Άρνορ Τρίστασον, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς αλλά και οι ανέτοιμοι ακόμα Γιώργος Γιακουμάκης και Παναγιώτης Κονέ.

Όσο για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ήδη από σήμερα έκανε προπόνηση με το ειδικό προστατευτικό στο χέρι. Όπως ήδη διαβάσατε από νωρίς στο Sport24.gr, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έχει πιθανότητες να επιστρέψει στο ματς της προσεχούς Κυριακής (29/10) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο: Τσιντώτας, Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Πατίτο, Κλωναρίδης, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ