ΑΕΚ

Με Τσιγκρίνσκι και Κονέ στο ντέρμπι η ΑΕΚ

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΝΕ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΡΑΟΥΧΟ
ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΝΕ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΡΑΟΥΧΟ EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ πήρε κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το κυριακάτικο (19/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και Τσιγκρίνσκι και Κονέ, αλλά ακόμα και τον Μπάρκα.

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά συνολικά τρία νέα πρόσωπα, έχει η αποστολή που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ για το αυριανό (19/11 – 19.30) με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τα τέλη Αυγούστου και την επέμβαση που έκανε στο χέρι. Και διεκδικεί ακόμα και θέση στη βασική ενδεκάδα. Ο Παναγιώτης Κονέ μπαίνει μόλις για δεύτερη φορά σε αποστολή για επίσημο ματς της ΑΕΚ, αλλά μετά από περίπου δυο μήνες. Και ενδεχομένως να πάρει και τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά, όχι όμως στο βασικό σχήμα.

Ενώ στην αποστολή έχει μπει και ο Βασίλης Μπάρκας, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο χέρι το καλοκαίρι. Ωστόσο το πιθανότερο είναι για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ο Χιμένεθ έχει πάρει τρεις τερματοφύλακες.

Κατά τα άλλα, παρών είναι και ο Κλωναρίδης που επέστρεψε από τραυματισμό. Ενώ εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Άρνορ Τρίστασον και φυσικά οι τραυματίες Μάνταλος και Γιόχανσον και ο τιμωρημένος Αραούχο. Συνολικά 21 παίκτες επέλεξε ο Χιμένεθ, κάτι που σημαίνει πως θα «κόψει» τρεις, την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Κονέ, Λιβάγια, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ