ΑΕΚ

Με Τσιγκρίνσκι, αλλά χωρίς Αϊντάρεβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ ICON

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά και αρκετές απουσίες, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (13/04, 19:00) ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο κύβος ερρίφθη ως προς την παρουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο αυριανό (13/04) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε κανονικά τον Ουκρανό στόπερ στην αποστολή για το παιχνίδι. Κάτι που σημαίνει πως ο έμπειρος αμυντικός θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά, με τον ειδικό προστατευτικό νάρθηκα στο χέρι του.

Κατά τα άλλα, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Μιχάλη Μπακάκη αλλά και τον Βινίσιους ντε Φρέιτας, επιλέγοντας να έχει περισσότερες επιθετικές λύσεις στον πάγκο, απ' ότι αμυντικές. Επίσης ο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τον τραυματία Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ούτε τον Βασίλη Λαμπρόπουλο που έκανε επέμβαση το περασμένο Σάββατο (08/04). Για ένα ακόμα ματς, ο Ισπανός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Ούγκο Αλμέιδα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ