ΑΕΚ

Με τρεις τερματοφύλακες στη Βιέννη η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ παίρνει στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης (7/12) με την Αούστρια και τον Ανέστη και τον Τσιντώτα αλλά και τον νεαρό Ντούνη. Εκτός ο Τσόσιτς, μέσα ο Γιούσης

Η διαχείριση που θα έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στην υπόθεση Ανέστη για την αποστολή του παιχνιδιού της Πέμπτης (7/12) με την Αούστρια, αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον. Και αυτό διότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη ο Βασίλης Μπάρκας.

Εκείνο που τελικά επέλεξε να κάνει ο Ισπανός τεχνικός, είναι να ταξιδέψει στην Αυστρία με τρεις τερματοφύλακες. Πήρε τον Παναγιώτη Τσιντώτα ο οποίος θα αγωνιστεί ξανά ως βασικός, πήρε τον Γιάννη Ανέστη, αλλά πήρε και τον νεαρό Παναγιώτη Ντούνη. Κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, να βρεθεί στον πάγκο ο πιτσιρικάς και όχι ο Ανέστης.

Κατά τα άλλα, ο Ούρος Τσόσιτς ακολούθησε και σήμερα (5/12) ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και φυσικά δεν τέθηκε καν θέμα να ταξιδέψει στην Αυστρία. Μάλιστα είναι αμφίβολος ακόμα και για το ματς της Δευτέρας (11/12) με την Κέρκυρα. Επίσης ατομικό έκανε και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που θα δώσει μάχη για να προλάβει να είναι έτοιμος στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ενώ το διάστρεμμα στην ποδοκνημική που υπέστη στη σημερινή τελευταία προπόνηση ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, έφερε τον νεαρό Χρήστο Γιούση στην πρώτη του αποστολή για ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία αύριο (6/12) αναχωρεί για την Βιέννη αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Ανέστη, Ντούνη, Μπακάκη, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσο, Τζανετόπουλο, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλο, Σιμόες, Μπακασέτα, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδη, Γιούση, Γιακουμάκη, Λιβάγια, Αραούχο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ