ΑΕΚ

Με τρεις στόπερ και Λιβάγια, Κλωναρίδη στην επίθεση η ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωστοποίησε την ενδεκάδα της ΑΕΚ επιλέγοντας να ρίξει στην επίθεση τους Λιβάγια, Κλωναρίδη θέλοντας να χτυπήσει με την ταχύτητα των δυο ποδοσφαιριστών. Με τρεις στην άμυνα.

Φουλ επίθεση από το Μανόλο Χιμένεθ στο ματς της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ με τον Ισπανό τεχνικό να επιλέγει να παίξει με τριάδα στόπερ στην άμυνα, ένα 3-5-2, και έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τους Λιβάγια και Κλωναρίδη.

Οι έντεκα που έχει επιλέξει ο Ισπανός τεχνικός είναι οι: Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Μπακάκης, Λόπες, Σιμάο, Γιόχανσον, Μάνταλος, Λιβάγια, Κλωναρίδης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Βινίσιους, Χριστοδουλόπουλος, Γαλανόπουλος, Τρίστασον, Αλμέιδα και Γιακουμάκης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αϊντάρεβιτς, Πατίτο και Τζανετόπουλος.

Αναφορικά με την ενδεκάδα της ΤΣΣΚΑ, και αυτή θα παραταχθεί με 3-5-2, ενώ αποτελείται από τους:

Ακινφέεβ, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Μάριο Φερνάντες, Βέρνμπλουμ, Σένικοβ, Τζαγκόεβ, Γκολοβίν, Βιτίνιο και Τσάλοβ.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ