ΑΕΚ

Με το βλέμμα στην (Λατινική) Αμερική

Rosario, Newell`s le gana a Racing por 2 a 0,  en un encuentro correspondiente a la 16ta. jornada del torneo de Primera División 2015. Ignacio Scocco festeja su gol, el segundo del cotejo. Foto: Jose Granata/Télam/cf 12/07/2015
Σκόκο ROSARIO, NEWELL`S LE GANA A RACING POR 2 A 0, EN UN ENCUENTRO CORRESPONDIENTE A LA 16TA. JORNADA DEL TORNEO DE PRIMERA DIVISION 2015. IGNACIO SCOCCO FESTEJA SU GOL, EL SEGUNDO DEL COTEJO. FOTO: JOSE GRANATA/TELAM/CF 12/07/2015

Στην ΑΕΚ δεν αναμένουν άλλες αφίξεις παικτών από την Λατινική Αμερική άμεσα, όμως το βλέμμα παραμένει στραμμένο στη συγκεκριμένη αγορά.

Πιο πολύ στην Βραζιλία αλλά και ολίγον προς την Αργεντινή. Και αυτό διότι απόψε (19/7) έχουν παιχνίδια πρωταθλήματος και η Φλουμινένσε του Ζιοβάνι και η Νιούελς του Σκόκο.

Το ματς στη Βραζιλία προφανώς έχει περισσότερο ενδιαφέρον για την ΑΕΚ. Θα έχει την σημασία του αν ο Ζιοβάνι ξεκινήσει κανονικά στη βασική ενδεκάδα απέναντι στη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Την στιγμή που η Φλουμινένσε πιέζει ασφυκτικά τον παίκτη να παραμείνει και από την άλλη μεριά στον Δικέφαλο περιμένουν ότι θα κάνει ότι απαιτείται για να μείνει ελεύθερος, προφανώς η παρουσία του ή όχι στο αποψινό ματς έχει τη σημασία της. Όλα τα ρεπορτάζ πάντως από την Βραζιλία, δίνουν τον Ζιοβάνι βασικό.

Κάτι που ρίχνει νερό στον μύλο της ανησυχίας των ανθρώπων της ΑΕΚ πως δεν πρόκειται τελικά ο Βραζιλιάνος να τηρήσει την συμφωνία.

Ακριβώς την ίδια ώρα με το παιχνίδι της Φλουμινένσε, διεξάγεται αυτό της Νιούελς με την Τίγκρε. Εκεί δεν τίθεται θέμα αν ο Σκόκο θα ξεκινήσει βασικός. Είναι δεδομένο. Το ζήτημα για την ΑΕΚ, είναι να μην επαναλάβει ο Αργεντινός επιθετικός τα «όργια» τα προηγούμενου παιχνιδιού.

Διότι όσο ο Σκόκο σκοράρει και η Νιούελς κερδίζει, τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να πειστεί ο Αργεντινός να επιστρέψει στον Δικέφαλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ