ΑΕΚ

Με το αυτί στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Θρίλερ" άνευ προηγουμένου ήταν τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού της Νέας Σμύρνης - απέναντι στον Πανιώνιο - για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν... στήσει αυτί στην Τούμπα για το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Εκείνο που ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν από το ματς στη Νέα Σμύρνη, ήταν να τα δώσουν όλα για τη νίκη, ανεξάρτητα αν θα κατάφερναν τελικά να πάρουν την πρωτιά.

Γι' αυτό άλλωστε και ο Ισπανός τεχνικός δεν ήθελε να υπάρχει καμία ενημέρωση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, για τα τεκταινόμενα στην Τούμπα. Ο στόχος ήταν η νίκη για την ΑΕΚ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Όμως το φινάλε των δυο αγώνων, επιφύλασσε ένα άνευ προηγουμένου "θρίλερ". Και ως εκ τούτου ήταν αδύνατον, να μην έχουν οι άνθρωποι του πάγκου της ΑΕΚ, το ένα αφτί και το ένα μάτι, σ' όσα γινόντουσαν στην Τούμπα. Το γκολ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού, ήρθε ελάχιστα δευτερόλεπτα, πριν ο Σέρχιο Αραούχο, σημειώσει το 2-1. Γι αυτό και όταν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στον πάγκο για να πανηγυρίσουν το γκολ του Αργεντινού φορ, έμαθαν για την εξέλιξη στο άλλο παιχνίδι.

Ενώ στις καθυστερήσεις του ματς, όλος ο πάγκος της ΑΕΚ, εκτός από τον Χιμένεθ, παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν στην Τούμπα. Ο Ούγκο Αλμέιδα, που είχε αντικατασταθεί νωρίς και είχε επιστρέψει στον πάγκο, ήταν αυτός που ενημέρωνε για τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως κάποια στιγμή, όλοι οι παίκτες του πάγκου της ΑΕΚ, είναι πάνω από τον Πορτογάλο φορ και μαθαίνουν για το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού.

Ενώ ο Ανδρέας Βλαχομήτρος με χαρακτηριστικό νεύμα, ενημέρωσε για το σκορ τους συμπαίκτες του στο γήπεδο, οι οποίοι έπαιζαν τις καθυστερήσεις. Και φυσικά όταν έληξε το ματς στη Νέα Σμύρνη, όλοι στην ΑΕΚ, από τον Χιμένεθ και τους συνεργάτες του και τον γιατρό της ομάδας, μέχρι όλους τους παίκτες και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που βγήκε από τα αποδυτήρια και τον τραυματία Βασίλη Λαμπρόπουλο που ακολούθησε την αποστολή, έγιναν ένα "κουβάρι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ