ΑΕΚ

Με την ψυχή στο στόμα στο ντέρμπι

Με την ψυχή στο στόμα στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Υπάρχει μια παράμετρος που δημιουργεί στον Τραϊανό Δέλλα εξαιρετικό άγχος, τώρα που ανακοινώθηκε επισήμως πως το ντέρμπι θα γίνει το Σάββατο (17/10) και αφορά του Μπαρόχα και Βάργκας. Διαβάστε αναλυτικά.

Υπό διαφορετικές συνθήκες, στην ΑΕΚ θα ήταν σχεδόν αδιάφορο αν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί ημέρα Σάββατο ή Κυριακή. Όμως υπάρχει μια παράμετρος που δημιουργεί στον Τραϊανό Δέλλα εξαιρετικό άγχος, τώρα που ανακοινώθηκε επισήμως πως το ντέρμπι θα γίνει το Σάββατο (17/10).

Είναι βλέπετε το ταξίδι του Αλάιν Μπαρόχα και του Ρόναλντ Βάργκας στην μακρινή Βενεζουέλα, που βάζει προβληματισμό στον τεχνικό της ΑΕΚ. Οι δυο Βενεζουελάνοι αναχώρησαν σήμερα για την πατρίδα τους, προκειμένου να ενσωματωθούν στην αποστολή της εθνικής τους ομάδας. Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση τους, είναι την Τρίτη (13/10). Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως δεν μπορούν να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, νωρίτερα από την Τετάρτη (14/10). Και έχοντας μπροστά τους ένα υπερατλαντικό ταξίδι.

Πριν από περίπου έναν μήνα, όταν και πάλι είχε συμβεί κάτι ανάλογο, ο Βάργκας και ο Μπαρόχα είχαν πάρει το αεροπλάνο την Τετάρτη, αλλά δεν πρόλαβαν να δώσουν καν το παρών στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης. Μάλιστα τότε ο Δέλλας είχε κρατήσει τον Βάργκας στον πάγκο στο ματς με τον ΠΑΣ, ενώ και ο Μπαρόχα που είχε ξεκινήσει βασικός, ήταν επηρεασμένος από το υπερατλαντικό ταξίδι.

Τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να προλάβουν οι δυο Βενεζουελάνοι μόλις την τελευταία προπόνηση (Παρασκευή 16/10) πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κάτι που προφανώς δημιουργεί ζήτημα στο αγωνιστικό πλάνο του Δέλλα. Αλλά ακόμα και την προπόνηση της Πέμπτης (15/10) να προλάβουν οι δυο παίκτες, πάλι δεν θα είναι απολύτως προετοιμασμένοι για ένα παιχνίδι και πολύ περισσότερο ένα ντέρμπι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ