ΑΕΚ

Με την κούπα για την... κούπα του Champions League

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με το τρόπαιο του πρωταθλήματος, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ θα δώσει το παρών το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον τελικό του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς έχει δείξει πολλές φορές φέτος, πως είναι μια ενωμένη οικογένεια, χωρίς στεγανά ανάμεσα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Και στην αποψινή (6/5 - 20.30) προσπάθεια της μπασκετικής ΑΕΚ για να κερδίσει το Champions League, θα σταθεί στο πλευρό της η ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι παίκτες της Ένωσης, με το τρόπαιο της πρωταθλήτριας που σήκωσαν χθες (05/05), θα δώσουν το παρών το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Για να δώσουν θετική ενέργεια και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Oι άξιοι Πρωταθλητές Ελλάδας θα βρίσκονται μαζί μας στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του θα εισέλθουν στο γήπεδο μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο αμέσως μετά τη λήξη του μικρού Τελικού, και θα συμβάλλουν με την αύρα τους στην προσπάθεια της "Βασίλισσας" για νίκη επί της ισχυρής Μονακό και κατάκτησης του Basketball Champions League.

Oι Πρωταθλητές μας θα παρακολουθήσουν την αποψινή αναμέτρηση από τις εξέδρες, που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο της "Βασίλισσας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ