ΑΕΚ

Με την ίδια ενδεκάδα η ΑΕΚ, εκτός 18άδας ο Μπουονανότε

Με την ίδια ενδεκάδα η ΑΕΚ, εκτός 18άδας ο Μπουονανότε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Μανωλάς επέλεξε τους ίδιους 11 που χρησιμοποίησε και στο ΟΑΚΑ, για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκτός αποστολής ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Με την ίδια συνταγή που χρησιμοποίησε και στο πρώτο ημιτελικό μεταξύ ΑΕΚ κι Ατρομήτου, στο ΟΑΚΑ, πορεύεται και στη ρεβάνς του Περιστερίου, ο τεχνικός της Ένωσης, Στέλιος Μανωλάς.

Κάτω από τα γκολπόστ ξεκινά ο Αλάιν Μπαρόχα με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να αποτελούν οι Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος, δεξιά αυτών ο Ροντρίγκο Γκάλο κι αριστερά ο Ντίντακ Βιλά.

Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τους Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος με τον Χρήστο Αραβίδη να είναι στην κορυφή και να έχει δεξιά του τον Ρόναλντ Βάργκας και αριστερά του, τον Έλντερ Μπαρμπόζα.

Στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Ανέστης, Σβάρνας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ και Τζεμπούρ. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός αποστολής για το ματς του Περιστερίου βρίσκεται ο Ντιέγκο Μπουονανότε, και δεδομένου ότι στην αποστολή έπρεπε να βρίσκονται δύο παίκτες από την ομάδα Νέων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ