ΑΕΚ

Με σταθερές τιμές… "ζήσε την επιστροφή"

Με σταθερές τιμές… "ζήσε την επιστροφή"
ΑΕΚ ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Με το σλόγκαν «ζήσε την επιστροφή, μαζί στον δρόμο για την κορυφή» η ΑΕΚ συνοδεύει τα εισιτήρια διαρκείας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν (VIDEO).

Με το σλόγκαν « πάρτε θέση, ξεκινάμε» το καλοκαίρι του 2013 και το « πλησιάζουμε στη θέση μας», πέρυσι τέτοια εποχή, η ΑΕΚ συνόδευσε τα εισιτήρια διαρκείας της, στις δυο δύσκολες σεζόν μακριά από τηνSuperLeague. Και φέτος το «σύνθημα» δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το « ζήσε την επιστροφή, μαζί στον δρόμο για την κορυφή».

Μ’ αυτό το σλόγκαν και με σταθερές τιμές σε σχέση με πέρυσι (με εξαίρεση τα πολύ ακριβά εισιτήρια), η ΑΕΚ παρουσίασε σήμερα (22/6) και κυκλοφορείτην Τετάρτη (24/6) τα διαρκείας για τη νέα σεζόν. Η πολιτική βασίζεται σε δυο άξονες:

«Ο πρώτος είναι να επεκτείνει τη σχέση με την ελληνική οικογένεια και να επενδύσει περισσότερο στον στόχο της επιστροφής της στο γήπεδο δημιουργώντας την οικογενειακή κερκίδα στη Θύρα 21 του ΟΑΚΑ σε προνομιακές τιμές για τον πατέρα, τη μητέρα και τα παιδιά και με διοργάνωση special events. Ο απώτερος στόχος είναι να ανοίξει όλο το ΟΑΚΑ στην ελληνική οικογένεια και να την επαναφέρει αργότερα και στο δικό της γήπεδο.

Ο δεύτερος άξονας ήταν να μην εκμεταλλευτεί την επιστροφή της ομάδας στη Super League και προκειμένου να επιβραβεύσει όσους την στήριξαν στα δύο δύσκολα χρόνια της… εξορίας σε Γ’ Εθνική και Football League διατηρεί στα εισιτήρια διαρκείας τις ίδιες τιμές –πλην των ακριβών- με πέρυσι».

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πήχης των πωλήσεων, δεν μπαίνει πουθενά.

«Η δυναμική είναι δεδομένη και τα νούμερα υψηλότερα από κάθε προσδοκία, δεν έχει νόημα να μπουν ποσοτικοί στόχοι. Είναι δύσκολο να ανεβάζεις τον πήχη ψηλά σε τέτοιες εποχές».

Από την Τετάρτη 24 Ιουνίου μέχρι και την Δευτέρα 6 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι σημερινοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν πέρυσι, ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται και η διάθεση των ελεύθερων θέσεων. Ενώ από την από την Παρασκευή 10 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που ετοίμασε η ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας

Με σταθερές τιμές… "ζήσε την επιστροφή"
Με σταθερές τιμές… "ζήσε την επιστροφή"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ