ΑΕΚ

Με Σουκουλίνι και Πέκχαρτ στο "Καυτανζόγλειο"

Με Σουκουλίνι και Πέκχαρτ στο "Καυτανζόγλειο"

Με τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μπρούνο Σουκουλίνι και Τόμας Πέκχαρτ, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδα με τον Ηρακλή.

Πριν καν ο Μπρούνο Σουκουλίνι και ο Τόμας Πέκχαρτ υπογράψουν στην ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ είχε μιλήσει ήδη μαζί τους. Και μάλιστα περισσότερες από μια φορές.

Είχε φροντίσει να μάθει για την αγωνιστική τους κατάσταση και τους είχε ενημερώσει πως τους υπολογίζει άμεσα στο αγωνιστικό του πλάνο. Μάλιστα ζήτησε από τον Πέκχαρτ ακόμα και να μην κάνει ταξίδι "αστραπή" προκειμένου να φέρει στην Αθήνα την οικογένεια και τα πράγματα του για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Πογέτ ήθελε και τους δυο παίκτες σήμερα το πρωί στα Σπάτα για να πιάσουν δουλειά. Όπερ και εγένετο. Ο Σουκουλίνι και ο Πέκχαρτ όχι μόνο έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με την ΑΕΚ αλλά βρίσκονται αμφότεροι στις επιλογές του Πογέτ για το ματς της Πέμπτης (4/2) για το κύπελλο με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός πήρε και τους δυο στην αποστολή και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Κατά τα άλλα, στην αποστολή ο Πογέτ πήρε 20 ποδοσφαιριστές. Επέστρεψαν μετά από τραυματισμό και ο Μπαρόχα και ο Κορδέρο. Ο Ουρουγουανός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα παίξει ο Μπαρόχα ή ο Ανέστης κάτω από τα δοκάρια. Ενώ θα "κοπεί και ένας ακόμα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ντούνης, Ανέστης, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γκάλο, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Σουκουλίνι, Πέκχαρτ, Τζεμπούρ, Αραβίδης

"Τέλος" τα χειμερινά ψώνια

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ πάλευε για να αποκτήσει εξτρέμ μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά ήρθε και ο τραυματισμός του Έλντερ Μπαρμπόζα, φαινόταν πως υπήρχε μια "χαραμάδα" για μια ακόμα κίνηση. Λόγω του περιθωρίου των δέκα ημερών για ελεύθερους. Όμως από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως οι χειμερινές αγορές έχουν ολοκληρωθεί. Και το μόνο ανοικτό ενδεχόμενο, είναι να αποχωρήσει κάποιος παίκτης. "Φωτογραφίζοντας" τον Κρισάντους.

Στην Πορτογαλία ο Σιμόες

Ο Αντρέ Σιμόες δεν ήταν στη σημερινή προπόνηση καθώς βρίσκεται στην Πορτογαλία για ένα προσωπικό, οικογενειακό του ζήτημα. Πάντως είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή, αλλά δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί κατευθείαν στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ