ΑΕΚ

Με Σιμόες στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ EUROKINISSI

Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (24/1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σιμόες. "Ένδειξη" ο αποκλεισμός Γιακουμάκη, για τις σκέψεις του Χιμένεθ.

Με τον Αντρέ Σιμόες για πρώτη φορά στην αποστολή μετά από τις 16 Δεκεμβρίου, θα πάει η ΑΕΚ αύριο (24/1) στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το πρώτο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε αφήσει εκτός του Πορτογάλο μέσο από το ματς του περασμένου Σαββάτου (20/1) με την Λάρισα, προκειμένου να τον έχει στο 100% της ετοιμότητα του, για το ντέρμπι. Κατά τα άλλα, οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού για την αποστολή δεν είχαν εκπλήξεις, με εξαίρεση την απουσία του Γιώργου Γιακουμάκη. Μια επιλογή, που μπορεί να αποτελεί και ένδειξη για τις αγωνιστικές σκέψεις του Χιμένεθ.

Το γεγονός δηλαδή πως ο Χιμένεθ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής έναν σέντερ φορ, ίσως σημαίνει πως σκέφτεται να μην ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα και τον Αραούχο και τον Λιβάγια. Βεβαίως ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός και τον Κλωναρίδη, κάτι που ενδεχομένως συνδέεται και με τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του παίκτη. Πάντως λόγω τραυματισμού, μόνο ο Τσόσιτς και οι μόνιμα απόντες Μάνταλος και Γιόχανσον, δεν είναι στη διάθεση του Χιμένεθ.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Λιβάγια, Αραούχο

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ