ΑΕΚ

Με Σιμόες κόντρα στον Πανιώνιο η ΑΕΚ

Με Σιμόες κόντρα στον Πανιώνιο η ΑΕΚ
Σιμόες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρώτη του αποστολή με την ΑΕΚ ανακοίνωσε ο νέος προπονητής, Ζοζέ Μοράις. Ο Γιόχανσον δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (20/10), αλλά συμπεριλήφθηκε στην 20άδα, όπως και ο Σιμόες.

Μπορεί η σημερινή (20/10) να ήταν μόλις η δεύτερη προπόνηση του Ζοσέ Μοράις με την ΑΕΚ, όμως ήδη έκανε τις επιλογές του για την αποστολή για το ματς του Σαββάτου (22/10) με τον Πανιώνιο. Και μέσα σ' αυτές, είναι και ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος μέσος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ακόμα αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο είναι σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπορεί ο Μοράις καταρχήν να τον υπολογίζει στην αποστολή. Όπως επίσης υπολογίζει και τον Γιάκομπ Γιόχανσον, παρότι ο Σουηδός απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης.

Ενώ λόγω των απουσιών, ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ, συμπεριέλαβε στις επιλογές του και τον νεαρό Τσέλιο. Εκτός των επιλογών του Μοράις είναι οι τραυματίες Λέσκοτ και Βάργκας, αλλά και οι τιμωρημένοι Χριστοδουλόπουλος, Γκάλο και Ροντρίγκες

Η αποστολή αποτελείται από τους Ανέστη, Μπάρκα, Μπακάκη, Ντίντακ, Ντίας, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μανωλά, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Πλατέλλα, Μπακασέτα, Τσέλιο, Αραβίδη, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ