ΑΕΚ

Με Ροντρίγκες η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με Ροντρίγκες η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Μοράις ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Πατίτο Ροντρίγκες να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του Πορτογάλου τεχνικού, αφού εξέτισε την ποινή του. Έκπληξη με Πλατέλλα.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (30/10, 19:30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ζοζέ Μοράις να ανακοινώνει την 19μελή αποστολή.

Μεταξύ των "εκλεκτών" του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται ο Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος εξέτισε την ποινή τριών αγωνιστικών, ενώ αντίθετα απών είναι ο Ρόναλντ Βάργκας, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Από εκεί και πέρα, εκτός επιλογών βρίσκεται ο τραυματίας Τζολέον Λέσκοτ, όπως κι οι Άνταμ Τζανετόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Ντάρκο Ζόριτς και Βαγγέλης Πλατέλλας.

Κι αν για τους τρεις πρώτους η απόφαση δεν προκαλεί εντύπωση, ο αποκλεισμός του Πλατέλλα αποτελεί σίγουρα έκπληξη, αφού το τελευταίο διάστημα ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός είχε καλή παρουσία κι είχε κερδίσει μία θέση στη βασική ενδεκάδα.

H αποστολή αποτελείται απ' τους: Μπάρκα, Ανέστη, Ντίας, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Μπακάκη, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Ροντρίγκες, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδη, Μπακασέτα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ