ΑΕΚ

Με ψυχολογία για το "3 στα 3" η AEK στην Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (28/1) από την Ξάνθη στις 19.30, σε έναν σημαντικό αγώνα, στον οποίο θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να κάνει το 3 στα 3 με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της.

Η Ένωση κατάφερε να πάρει νίκες, με τους ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν σταδιακά την ψυχολογία τους και να ετοιμάζονται για ανάλογη συνέχεια. Η Ξάνθη βρίσκεται έξι βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα, κάτι που σημαίνει ότι ο σημερινός αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να μαζέψουν βαθμούς και να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους.

Ο Χιμένεθ έχει και για σήμερα απουσίες, καθώς εκτός έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα, Βάργκας και Αραβίδης.Σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο, ο Ισπανός έχει σκοπό να παρατάξει ξανά την ομάδα με 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας, με τους Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες και Λαμπρόπουλο να αγωνίζονται στην άμυνα.Ως κόφτες θα παίξουν οι Σιμόες και Γιόχανσον, με τον Μάνταλο να είναι το 10άρι.Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πέκχαρτ, με τους Πατίτο και Χριστοδουλόπουλο να αγωνίζονται στα φτερά.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ