ΑΕΚ

Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΜΟΕΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΠΡΙΖ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΙΜΟΕΣ ICON

Μέσα ο Γκάλο, αλλά εκτός ο Κλωναρίδης, ο Λόπες και ο Σιμόες για το παιχνίδι της Πέμπτης (28/9 - 22.05) με την Αούστρια Βιέννης

Μέχρι και τη τελευταία προπόνηση, αυτή της Τετάρτης 27/9, περίμενε ο Μανόλο Χιμένεθ, για να μετρήσει τις απώλειες για το ματς της Πέμπτης (28/9 - 22.05) με την Αούστρια στο ΟΑΚΑ. Τελικά προέκυψαν ουκ ολίγες απουσίες, αλλά και ένα θετικό μαντάτο.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση στην τελευταία προπόνηση. Και έτσι μπήκε κανονικά στην αποστολή, όμως θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο παιχνίδι. Επομένως επί της ουσίας θα κριθεί και στο παραπέντε, αν η ΑΕΚ θα πάει με αριστερό μπακ τον νεαρό Γιαννούτσο.

Πάντως σίγουρα εκτός μάχης έμεινε ο Έλντερ Λόπες που είναι ανέτοιμος, αλλά και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας με θλάση Αντρέ Σιμόες, οι ανέτοιμοι ακόμα Λαμπρόπουλος και Γιακουμάκης, αλλά και ο Τσιγκρίνσκι που κάνει μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με την Αούστρια: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Τρίστασον, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ